Internationaal transport

Ook internationaal transport heeft u met één telefoontje geregeld bij BVW Logistics. Ons transportbedrijf ligt heel centraal in de regio Utrecht, waardoor wij niet alleen gemakkelijk naar alle uithoeken van Nederland rijden maar ook in Europa. Een pakketje naar Scandinavië of een vracht van omvang helemaal naar Zuid-Europa? Onze chauffeurs draaien hun hand er niet voor om en rijden overal naartoe.

Europese emissienormen

Wij vinden het belangrijk om met onze tijd mee te gaan. Zodoende dat BVW Logistics beschikt over een uitgebreid en milieuvriendelijk wagenpark, dat voldoet aan de huidige emissienormen. Dat komt goed van pas in veel Europese steden, waar we zonder probleem terecht kunnen met onze koeriersdiensten en spoedtransporten. Voor elke vracht zetten wij een specifiek vervoermiddel in, zoals aangekochte bestelwagens, combo’s en LT-bussen.

Regelgeving

Ook op het gebied van internationaal transport kunt u rekenen op de snelle en betrouwbare service van BVW Logistics. Onze chauffeurs kennen de Europese regelgeving op hun broekzak, waardoor controles soepel en snel verlopen. Met ons uitgebreide wagenpark bezorgen wij uw zending waar u maar wilt in Europa.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met BVW Logistics B.V., samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op 085 – 016 00 27 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u een spoedkoerier nodig? Dan kunt u ons ook 24 uur per dag bellen op het telefoonnummer.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

9

Ervaren chauffeurs

9

Altijd maatwerk

9

Snelle levertijden

9

Logistieke oplossingen

9

Afspraak = afspraak

9

Transport door heel Europa

9

Veiligheid

9

Kwaliteit!

× Hoe kunnen wij u helpen?