Opslag/overslag

Heeft u behoefte aan tijdelijke opslagruimte? Is uw eigen magazijn te klein voor uw groeiende voorraad? Wilt u een goed beveiligde omgeving voor uw goederen? Vindt u het belangrijk dat de omgang met u producten zorgvuldig en met aandacht gebeurt? BVW Logistics neemt dit graag voor u uit handen.

Veilige opslag

BVW Logistics is niet alleen een spoedtransportbedrijf. In ons magazijn in midden-Nederland bieden wij namelijk ook de mogelijkheid om zowel opslag als overslag van producten voor u te verzorgen. Van groot tot klein; de grootte maakt niet uit. Wij gaan veilig en zorgzaam met uw producten om. Heeft u direct uw goederen nodig? Onze orderpickers maken dan de juiste goederen op de juiste wijze transport-klaar. Aan BVW Logistics kunt u zonder probleem een groot deel van uw logistieke proces uitbesteden.

Laden/lossen

Naast het logistiek proces en spoedtransport, kunt u bij BVW Logistics ook terecht voor fulfilment. Deze orderafhandeling bestaat uit het volledige proces vanaf het verkooppunt tot de levering van een product aan uw klant. Door het behandelen en verzorgen van uw orders, kunt u uw klant sneller bedienen.

Hoe werkt dat in praktijk?

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van uw producten bij ons in magazijn te hebben. Zodra er een order bij ons binnenkomt, zorgen wij voor de ‘order picking’. Vervolgens kiezen wij de juiste verpakking en maken het pakket verzendklaar. Daarna leveren onze chauffeurs de goederen bij PostNL, UPS, DHL, GLS of een ander verzendbedrijf. Ook retourzendingen kunnen wij in ons magazijn afhandelen.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met BVW Logistics B.V., samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op 085 – 016 00 27 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u een spoedkoerier nodig? Dan kunt u ons ook 24 uur per dag bellen op het telefoonnummer.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

9

Ervaren chauffeurs

9

Altijd maatwerk

9

Snelle levertijden

9

Logistieke oplossingen

9

Afspraak = afspraak

9

Transport door heel Europa

9

Veiligheid

9

Kwaliteit!

× Hoe kunnen wij u helpen?