Overnight

Werkt u veel met zakelijke pakketten die u direct de volgende werkdag wilt leveren? BVW Logistics levert snel en professioneel uw B2B en/of B2C pakket, met onze overnight service. Wat houdt dat dan precies in? Zodra u een aanmelding doet voor een zakelijke zending, gaan wij aan de slag. Binnen 24 uur leveren wij de goederen of pakketten aan bij de door u gewenste locatie.

Overnight service en nachtdistributie

Het lijkt hetzelfde, maar er zit wel degelijk een verschil tussen overnight service en nachtdistributie. Met onze overnight service halen wij de zending bij uw bedrijf op en zorgen wij voor levering op de daaropvolgende werkdag. Over het algemeen doen wij dat vóór 17.00 uur. Wilt u dat de zending eerder op bestemming komt? In dat geval geldt een ander tarief. Bij nachtdistributie leveren wij uw pakketten ’s nachts op locatie af. Vaak gaat het dan om onbemande locaties, waar wij volgens afspraak de zending in afgesloten boxen achterlaten.

Binnen 24 uur

Met onze overnight service gaan wij zorgvuldig met uw pakketten om. Na aanmelding garanderen wij binnen 24 uur het pakket af te leveren op plaats van bestemming. Wist u dat BVW Logistics ook pakketten met een afwijkende maat of kwetsbaarheid met de overnight service levert? Denk hierbij aan grote (bouw)pakketten, planten, onderdelen voor machines of koel- en vries producten. Natuurlijk kunt u ook pakketten met reguliere formaten laten bezorgen met onze overnight service.

Heel Nederland

Terwijl u slaapt, gaan wij voor u aan het werk. Met onze overnight service verzenden wij binnen 24 uur kleine tot grote dozen, pallets, enveloppen en afwijkende groottes. Wilt u dat wij eerder dan 17.00 uur leveren? Natuurlijk is dat mogelijk. Daar betaalt u een kleine extra toeslag voor. BVW Logistics rijdt door heel Nederland. Wij zijn trots op ons duurzame wagenpark en bieden een milieuvriendelijke transportservice. Interesse in onze overnight service? Bel ons meteen en wij vertellen u alles over deze dienstverlening.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

9

Ervaren chauffeurs

9

Altijd maatwerk

9

Snelle levertijden

9

Logistieke oplossingen

9

Afspraak = afspraak

9

Transport door heel Europa

9

Veiligheid

9

Kwaliteit!