Sneltransport – Snelle en Veilige Leveringen

BVW Logistics staat 24/7 voor u klaar en levert veilig en betrouwbaar elke vorm van sneltransport. Omdat wij centraal vanuit Utrecht werken, kunnen wij binnen 3 uur uw goederen afleveren op elke gewenste locatie in Nederland. Ook buiten Europa bieden wij sneltransport aan. Of het nu gaat om een aangetekende brief die snel op bestemming moet komen in Polen, of een aantal pallets die morgen een bedrijf in Zuid-Europa nodig heeft.

Efficiënte indeling

De chauffeurs van BVW Logistics kunnen uw verzendingen zowel wegbrengen als ophalen in Nederland en Europa. Omdat onze planners altijd de rit zo efficiënt mogelijk indelen, kunnen wij zeer snel transport verzorgen en betaalt u nooit teveel. In geval van grotere opdrachten werken wij samen met gerenommeerde collega-koeriersbedrijven, zodat uw lading in ieder geval op tijd aankomt.

snel, veilig en betrouwbaar

Handig ordersysteem

Wist u dat wij met een uniek online ordersysteem werken? Hiermee kunt u snel online uw orders indienen én direct een overzicht van alle gemaakte kosten zien. Bovendien is dit gekoppeld aan de nieuwste track & trace technologie, waardoor u gemakkelijk het transport in Nederland en Europa kunt volgen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

9

Ervaren chauffeurs

9

Altijd maatwerk

9

Snelle levertijden

9

Logistieke oplossingen

9

Afspraak = afspraak

9

Transport door heel Europa

9

Veiligheid

9

Kwaliteit!

× Hoe kunnen wij u helpen?